Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene

de Constelatialeu in Porc, 31 Mar 2016 | 2536 vizualizari

 

Leguma porcu' sa traiasca .....

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa de porc
  • leurda - o mana sanatoasa de leurda
  • 1/2 borcam de rosii cherry galbene conservate
  • condimente de Provance
  • cca 60 ml ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene:

Bucata de pulpa o portionam, apoi presaram sare si condimente de Provance, asezam intr-un vas de ceramica, acoperim cu hartie de copt si bagam la cuptor la foc mediu cca 1 ora, apoi scoatem din cuptor, dam deoparte hartia de copt, eliminam spuma formata. Leurda o taiem marunt, apoi o asezam peste pulpa de porc, turnam si uleiul, asezam rosioarele si dam din nou la cuptor cca 1/2 de ora, pana se rumeneste frumos.Se serveste cu orice fel de garnitura, piure, cartofi prajiti, orez sau ce va trece prin cap, eu mananc carnea....:)))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fleica de porc cu cartofi la tava